top of page

HjärtaYoga of Spirit

Om Sabina

Jag började med yoga för mer än 15 år sedan. Jag jobbade då som dansare och danslärare och ville att min kropp skulle bli smidigare. Under 2007 jobbade jag i Spanien och blev yogainstruktör för glada turister. Jag använde yoga själv som träning för att jag älskade sättet kroppen fick röra sig på och det fick mig att känna glädje.

 

Jag kom hem till Sverige 2008 och fick jobb som flygvärdinna. En dröm jag haft som också kom med mycket jobb, pendling till Danmark, oregelbundna arbetstider och stress. Yogan hjälpte mig att hitta tillbaka till lugn.

 

Jag började samtidigt jobba som instruktör för en gymkedja och var med som instruktör på flera träningsresor utomlands. Jag älskade alla typer av klasser - vattenträning, dans, Zumba, Piloxing - och Yogan va det pass som fick min kropp att återhämta sig

Jag insåg också här att det var många som var i olika faser i livet och kunde ändå mötas i samma yogaklass!

 

När jag sedan väntade min son fick jag igen uppleva yoga på ett helt nytt sätt genom gravidyoga, wow! En helt ny typ av yoga där det mer handlade om förståelse och acceptans för vad kroppen behövde.

2020 blev punkten för flygjobb pga pandemin och jag fick möjligheten att starta min egen yogastudio, också en dröm jag haft. Den ena har lett till det andra och idag jobbar jag med yoga, holistisk livsstil och rörelse på heltid - Yogastudioägare HjärtaYoga, Yogaeventansvarig TaudienTraining, Yogiprenör The team of Spirit, Holistisk life Coach,  anläggningsansvarig StudioAktiv24 och Instruktör på Filborna Arena - Det är mycket, magiskt och jag älskar det!

Idag är yoga det som får mig att komma tillbaka till balans. Yogan får mig att inse när det är dags att känna med hjärtat, när det är dags att fylla på med energi eller när det är dags att ta det lugnt.

 

Det jag vill få fram är att yoga är vad det är - för dig!

bottom of page